Az alábbi űrlapon meg kell add az adataidat a regisztrációhoz, pár információt a fülbevalók személyre szabásához, valamint a bankkártyádat a fizetéshez.

Ennyi ideg tudsz még csatlakozni:

Nap
Óra
Perc
Mp

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod 1 gombnyomással a Fiókom oldalon az Előfizetésem fülön.

Fülbevaló előfizetés

A segítségemmel olyan kiegészítő tárat építhetsz fel, amihez minden helyzetben magabiztosan fogsz nyúlni. A fülbevalóim magabiztosságot adnak, szint visznek a hétköznapokba, koronát tesznek a napi szettjeidre. Ha elbújni szeretnél, nem neked való, mert a napi néhány bók garantált.

Visszajelzések

“Az elmúlt 20 évben nem voltam fülbevalós, de édesanyám mindig nagyokat és szép színeseket hordott fiatal koromban. Teltek az évek és szembe jöttek Andi fülijei és éreztem, hogy ezekkel tudnék azonosulni, hogy az Anyu által képviselt színes életérzést magamévá tegyem. Ahogy ez megfogalmazódott bennem Andi mintha érezte volna, elkezdte a Fülbevaló Klubot, amihez az utolsó pillanatban csatlakoztam, mert addig gondolkoztam rajta. Ez egy szuper döntés volt, mert a fülik mindig telitalálatok, passzol az egyéniségemhez és még a ruhatáramhoz is.”
Réka
“Az egyik legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam a Fülbevaló Klubhoz 🙂 felnőttként már nagyon ritka, hogy igazi meglepetések érnek, többnyire magamnak vásárolok, ezért minden hónapban, mielőtt érkezik a fülbevaló, úgy várakozok, mint a gyerekek Karácsony előtt. Andi nagyon jó érzékkel, és ízléssel készíti a klubos fülbevalókat is, eddig mindegyik betalált, alig van olyan nap, hogy nem ezeket a füliket viselem, annyira szeretem őket. Mindezek mellett nagyon jó kis közösség alakult a klub által, első ránézésre megismerjük egymást a fülbevalóinkról az utcán, jó érzés cinkosan összekacsintani, akár csak távolról is 😊 Azoknak ajánlanám leginkább a klubot, akik szeretik egyedi fülbevalókkal fűszerezni az outfitjeiket, és igazi meglepetésre vágynak akár minden hónapban ❤️”
Petra

Biztonságos vásárlás

Előfizetésedet bármikor lemondhatod

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod 1 gombnyomással a Fiókom menüpontban, az Előfizetésem fülön.

A fulbevaloelofizetes.hu weboldalon biztonságosan vásárolhatsz:

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd (ma) : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot